Köp ismetespö online

Ismete är ett ganska nytt sätt att fiska på. Det är en på många sätt logisk vidareutveckling av tidigare metoder. Det är en nyare inkarnation av gamla tekniker som har vunnit ökad popularitet på senare tid. Fisket sker med hjälp av ismetespö med rulle.

Fisket bedrivs med korta spön som är en till en och en halv meter, ungefär, långa. Det är vanligt att man väljer en multirulle, men det är inte helt ovanligt att man väljer haspel. Den har då funktionen baitrunner. Så vilken typ av fisk kan man fånga med hjälp av den här sortens spö?

Från början handlade det mest om gädda, men på senare tid har gösen blivit mer och mer populär att fiska på det här sättet. Denna har ansetts svår att få tag på under vintern men nu är det fler och fler som fokuserar sitt ismete på just gös. Detta har gett bra resultat och fler och fler får mycket fångster av den här typen.

Ismetespö av högsta kvalitet

Även abborren har fått ett liknande uppsving och fler och fler metar efter sådan vintertid. Det går egentligen att ismeta de flesta sorters fisk. Om isen lägger sig på de större sjöarna kan du absolut fiska lax och öring. Om du vill ha rätt material för att fiska den här typen av fisk är det bra att kika in via länken ovan, där det finns många mycket bra och prisvärt på området. Där får du också tillgång till mer information om fiske generellt.

Förutom ismetespö kan du här inhandla det mesta som har med fisk att göra. Dessutom får du bra expertis att bolla med för att få koll på vilken typ av utrustning som är optimal för en viss typ av fiske och vad som kan vara en bra investering för din hobby. För även om det inte i grunden handlar om att fånga något utan mer om själva aktiviteten, så vill man ju naturligtvis få med sig någonting hem.