17. Charlotte Rudenstam
Foto: Louise Weibull
Charlotte Rudenstam har gått från att vara tyngd av skam och känslor av att inte duga, till att älska livet, lusten och sexualiteten. Hon är en livsbejakare av stora mått och vill bidra till att hon själv och andra tar sitt inre ledarskap och lever till 100%.
Charlotte jobbar som inspiratör, författare och coach.
Som föreläsare inspirerar hon genom att bjuda på sig själv, locka till igenkännande skratt, men också genom att ställa djupa frågor, som öppnar för reflektion.
14 februari lanserades boken 100% Charlotte 2.0 - Ta ditt inre ledarskap, där Charlotte uppmuntrar läsaren att leva sitt liv från sitt hjärta och våga acceptera och omfamna alla delar av sig själv.
Charlotte föreläser - och leder halvdagar - på temat: 100% Du, där deltagaren eller åhöraren får med sig insikter och praktiska verktyg för att leva ett mer autentiskt liv.
Hon leder kurser och workshoppar på temat
The JoyRide - life filled with, love, sex and freedom - om att leva sitt liv fullt ut, hon talar påklätt om sexualitet och bloggar mycket.
Som coach ser hon hela människan och möter individer på de plan de behöver. Hennes klienter brukar behöva städa upp i sitt inre, se på sina relationer, bejaka sig själva och sin sexualitet.

Charlotte möter människor i total närvaro, hon är inkännande, smart och sårbar. Hon har en lyckad kärleksrelation till orden och arbetar ofta med egna och andras ord, som redaktör, skrivarcoach, journalist och författare.
Sommaren 2014 arrangerar Alexander och Charlotte Rudenstam
The JoyRide Experience 9-14 augusti, ett äventyr för livsnjutare och under våren ordnas en rad kortare kurser och kvällsövningar inom ramen för The JoyRide.

2013 diplomerad ICF-coach.
2009 diplomerad sexsibilitycoach.

Böcker i urval
2014 100% Charlotte 2.0 - ta ditt inre ledarskap.
2013 Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft. E-bok
2012 100% Charlotte 1.0
2011 Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft. Andra omarbetade upplagan.
2009 Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft
2005 Börja tala (Ordfront) Andra omarbetade upplagan.


PS: Ett mer traditionellt CV får du om du klickar här. Somliga har kallat det världens längsta cv.
Innehåller material fram till 2012.Charlotte Rudenstam "rastamamma"
Foto: Maja Säfström.Sedan elva år lever Charlotte tillsammans med Alexander Rudenstam, hennes
beloved!